cheap gf rolex submariner 40mm 116610 mens black dial black tone is loaded with strength, vivid.top-quality replica richard mille rm030 mexico limited of 30 pieces in our wholesale and retail online store. Bemutatkozás

Bemutatkozás

Főoldal | 2018. április 27. 14:24 | Utolsó módosítás dátuma - 2022. október 21. 07:26 | Forrás:

A modern radiológiának a kommunikációban is élnie kell az internet adta lehetőségekkel.

 

radiologia-logo

 


Portálunk több, mint egy egyszerű információforrás. Közösségi helynek is szánjuk, a képalkotó diagnosztika iránt érdeklődő összes magyar szakember közösségi helyének.

Legyen szó radiológusokról vagy radiográfusokról, kórházvezetőkről vagy rezidensekről, sugárterápiás szakorvosokról vagy idegsebészekről, kardiológusokról vagy patológusokról, olyan tartalom jelenik meg az oldalon, amely a felsorolt szakmák számára egymásról és egymásnak szóló információkat szolgáltat. 

Filozófiánk fontos eleme, hogy földrajzi korlátoktól mentesen kössük össze a magyar szakembereket, függetlenül attól, hogy a határokon belül, vagy azon kívül dolgoznak. 

 1. Authority
  A bejegyzéseket orvosok, egészségügyi szakemberek írják, egyértelműen megnevezve, nyilvános elérhetőséggel. Amennyiben a leírt információk nem orvosoktól, egészségügyi szakemberektől származnak, az az adott helyen egyértelműen jelezve van. A bejegyzések írói az általuk leírtakért a felelősséget vállalják. A bejegyzések szerzői fenntartják a jogot, hogy kizárólag stilisztikai javításokat utólagosan, külön nem jelölve is végezzenek egyes bejegyzéseken, azonban érdemi tartalmi változtatást utólag nem eszközölnek. Ha egy adott bejegyzés tartalmával a szerzők utólag nem értenek egyet, vagy úgy ítélik meg, hogy a benne foglalt információ változtatásra/kiegészítésre szorul, akkor a kiegészítést/változtatást az adott bejegyzéshez fűzött hozzászólás, vagy a korábbi bejegyzésre egyértelmű utalást tartalmazó új bejegyzés, hír formájában teszik meg, melyek értelemszerűen tartalmazzák az információ módosításának idejét. Az információtartalom frissítésének oka egyértelműen ismertetésre kerül a hozzászólásban vagy új bejegyzésben, hírben.
 2. Complementarity
  A weboldalon közzétett információ és az itt zajló kommunikáció nem helyettesíti a betegvizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, kizárólag kiegészítő jellegű. A weboldalon közzétett szakmai információ tankönyvi adatokon, aktuális, releváns szakmai cikkeken, illetve személyes tapasztalatokon alapul. A relevancia szintje és az információ forrása minden bejegyzésnél egyértelműen jelölve van, az elérhető szakmai cikkek link formájában kerülnek elhelyezésre. Az ismertetett gyógymódok, diagnosztikus vagy terápiás modalitások jótékony hatásai, esetleges mellékhatásai a cikk szerzőjének legjobb tudása szerint kerül közzétételre, az információ forrásának fenti módon történő megnevezésével.
 3. Confidentiality
  A weboldal látogatóitól származó adatatokat a weboldal üzemeltetői bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem adják ki, hacsak az üzemeltetőket törvényileg nem kötelezik erre. A weboldalon személyes adatgyűjtés nem történik, kizárólag a látogatók személyétől független statisztikai mérések.
 4. Attribution
  Mindenhol, ahol lehetséges és hasznos, ott az információkat a Weboldalon forrásreferenciákkal vagy a megfelelő HTML-linkekkel látjuk el. A klinikai információkat tartalmazó oldalakon az utolsó változás dátuma világosan fel van tüntetve (a cikk, bejegyzés címe alatt).
 5. Justifiability
  Egy adott terápia, kereskedelmi termék, vagy szolgáltatás nyereségére és hatékonyságára vonatkozó összes adatát megfelelő tudományos bizonyítékokkal támasztják alá.
 6. Transparency of authorship
  Az információk megjelenítői az információkat a Weboldalon a lehető legegyszerűbben közlik, és megadják a felhasználóknak a kontaktcímeket a további információk megszerzése végett. A Webmaster megadja az összes oldalon az E-mail címét.
 7. Transparency of sponsorship
  A Weboldal szponzorait és támogatóit egyértelműen megnevezi: ezek kizárólag csak kereskedelmi és nem kereskedelmi szervezetek, akik a anyagi eszközöket, szolgáltatásokat, vagy anyagokat a Weboldal rendelkezésére állítják.
 8. Honesty in advertising & editorial policy
  Amennyiben a reklám bevételi forrás, erre világosan utalunk. A Weboldal-működtető hirdetési irányelveinek egy rövid vázlata megtalálható az oldalon. A hírdetést és más eladás ösztönző anyagokat bizonyos módon és összefüggésben kínálhatunk a felhasználóknak, így jól elkülöníthető a reklám a valódi tartalomtól, s ezt a Weboldalt üzemeltető határozza meg.

Bevételeinket az értékesített reklámfelületek adják. A portálon megjelenő hirdetések, illetve a hirdetéseket megjelentető partnereink semmilyen befolyással nincsenek és nem lehetnek a portálon megjelenő egészségügyi vagy tudományos tartalmakra.

A weboldal üzemeltetői és látogatói jóindulatúságot és becsületességet feltételeznek egymásról. Emiatt a weboldalon megjelenő bejegyzésekre érkező válaszok, kommentálások előzetes moderálásban nem részesülnek, a weboldal minden látogatója számára láthatóak, utólag a szerzőjük által törölhetők. Azonban a weboldal üzemeltetői legalább naponta egyszer látogatják az oldalt, és a trágár, jogsértő, rosszindulatú válaszokat és kommentálásokat eltávolíthatják.  Ha orvosi témában írnak kommentet, de nem személyes tapasztalatról, orvosi referenciával támasszák azt alá.

A moderátor maga a Weboldal működtetője:

radiologia.hu
Képalkotó Diagnosztikai Kft. 
radiologia@radiologia.hu